اخذ ویزای برزیل | بلاگ

اخذ ویزای برزیل

تعرفه تبلیغات در سایت

آخرین مطالب

امکانات وب

ویزای برزیل را چگونه اخذ کنیم؟ شرایط اخذ ویزای برزیل چست ؟مدارک لازم برای اخذ ویزای برزیل :
  • شناسنامه + ترجمه + کپی از تمام صفحات
  • گذرنامه امضا شده با حداقل 8 ماه اعتبار + کپی
  • سه عدد عکس رنگی + 3*4 + جدید + تمام رخ + زمینه سفید بدون روتوش
  • ارائه ضمانت بانکی + پرینت گردش حساب سه ماه آخر با حداقل 50 میلیون تومان موجودی به زبان انگلیسی
  • اصل و ترجمه سند مالکیت به همراه کپی به تعداد مسافران تحت تکلف
  • اصل و ترجمه مدارک شغلی به همراه کپی برای افراد تحت تکلف
    _ برای مشاغل دولتی : حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی
    _ برای مشاغل غیر دولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه + آخرین روزنامه رسمی شرکت
    _ پزشکان : پروانه مطب + پروانه دائم پزشکی + کارت نظام پزشکی + دانشنامه تحصیلی
    _برای وکلا : پروانه وکالت
    _برای بازنشسته ها: حکم بازنشستگی + آخرین فیش حقوقی
    برای معلمان ، اساتید و اعضای هیئت علمی , دانشجویان و دانش آموزان : نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار با درج سمت + ترجمه
  • زنان متاهل و خانه دار ی که تنها سفر میکنند : اصل و ترجمه مدارک شغلی همسر + رضایت نامه همسر
  • افراد زیر 18 سال که بدون پدر سفر میکنند میبایست رضایت نامه محضری ارائه دهند.
  • بلیط رفت و برگشت +برگه رزرو هتل + بیمه مسافرتی + فرم تقاضای ویزا

البته فارغ از تمام این موارد، ارائه مدارکی نظیر: بلیط رفت و برگشت پروازی، رزرو قطعی هتل ها، بیمه مسافرتی و همچنین فرم تقاضای ویزا نیز برای اخذ ویزای برزیل باید در پرونده تکمیلی فرد متقاضی درج شده باشد.
ویزای برزیلطراحی سایتطراحی سایتچاپ مقالهثبت شرکتترخیص کالاپارکتمطالب مشابه : ویزای قبرس برای تور قبرس_ ویزای فرانسه برای تور فرانسه_ ویزای گرجستان برای تور گرجستاننکاتی برای گرفتن ویزای برزیل تضمینی :
  • 2 ماه قبل از سفر نسبت به اخذ ویزای ویزای برزیل اقدام کنید.
  • پاسخ سفارت برزیل برای ویزا 2 تا 3 هفته یا حتی یک ماه ممکن است طول بکشد.
  • یک ماه قبل از سفر واکسن تب زرد بزنید.
  • مدارک ترجمه شده میبایست مهر دارالترحمه رسمی داشته باشد.

اعتبار ویزای توریستی برزیل چقدر است ؟ویزای توریستی برزیل 30 روز اعتبار دارد که میتوانید آن را تمدید کنید.برای گرفتن وقت سفارت برزیل به سفارت برزیل مراجعه کنید :سفارت برزیل در تهران + ویزا :
  • آدرس سفارت برزیل در تهران : تهران ، خيابان سرلشگر فلاحي (زعفرانيه)، خيابان بهار، نبش خيابان يکتا، پلاک 26
  • تلفن سفارت برزیل در تهران : 22753108 - 22753109 - 22753110 (021)
  • فکس سفارت برزیل در تهران : 22752009 (021)
  • ساعت کاری سفارت برزیل در تهران : يکشنبه تا چهارشنبه، ساعت 9 تا 14
  • سایت فارسی سفارت برزیل : http://teera.itamaraty.gov.br/fa/
...
نویسنده : بازدید : 1 تاريخ : شنبه 29 مهر 1396 ساعت: 16:52